Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν τόσο!


Alexis Oikonmakis got his ECPE. He actually got High Pass (Α) in Listening and GCVR! Congratulations Alexi!

Και επειδή έχουμε και μια σπάνια πρωτιά πρέπει να την αναφέρουμε. Μία από τις μαθήτριές μας που πέρασαν το ECCE (B2 – Lower) και μάλιστα με High pass  (A) στα Προφορικά, η Πηνελόπη Ζ. (οι εντός της ELC κοινότητας την γνωρίζουν, οι εκτός μπορούν να μας ρωτήσουν ποιά είναι), είναι μόλις 11 ετών – μόλις τελείωσε την Πέμπτη Δημοτικού. Η Πηνελόπη είναι βέβαια μια πολύ καλή μαθήτρια που δεν διάβασε ποτέ υπερβολικά αλλά και δεν ήλθε ποτέ αδιάβαστη χωρίς να έχει κάνει ΟΛΕΣ τις εργασίες της!

Πιστεύουμε ότι είναι παράδειγμα και αποτέλεσμα αυτού που από χρόνια επιμένουμε στο ELC: όσο πιό ενωρίς ξεκινήσει ένα παιδί την επαφή με την ξένη γλώσσα τόσο πιό εύκολα θα την κατανοήσει, θα την αφομοιώσει και θα την μιλήσει.

Πρέπει δε να αναφέρουμε ότι η Πηνελόπη ποτέ δεν φοίτησε στην τάξη “Lower”. Πήρε το Β1 (Pre-Lower) στη C Senior  και αποφασίστηκε να δοκιμάσει για το Lower ενώ βρισκόταν στο ήμισυ της D Senior. Έτσι πέρασε το τελευταίο τρίμηνο απότομα στην τάξη του Lower για να κάνει Tests για να ετοιμαστεί για τις εξετάσεις.

Εύγε Πηνελόπη για την επιτυχημένη προσπάθειά σου και γιατί δεν δείλιασες !!

Και τώρα δεν μπορούμε πια να σε κρατήσουμε άλλο πίσω, κι’ ας είσαι μικρή! Καλή προσπάθεια για το Proficiency λοιπόν!!

Και φυσικά ευχές και την αγάπη μας για όλα τα παιδιά μας και την συνέχεια από Σεπτέμβριο για όποιο στάδιο κι’ αν θέλουν να κατακτήσουν!

Advertisements