Μην το πετάς – Ανταλλαγή αντικειμένων


“Μην το πετάς” από την Πέμπτη στο Δήμο Καλαμάτας – Ανταλλαγή αντικειμένων μέσω Διαδικτύου και εφημερίδων

Την Πέμπτη ξεκινάει η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος ανταλλαγής πάσης φύσεως αντικειμένων μεταξύ δημοτών της Καλαμάτας, με σύνθημα “Μην το πετάς, δώσ’το σε κάποιον που το χρειάζεται”.
Oσοι θέλουν να χαρίσουν ένα αντικείμενο θα μπορούν να το κάνουν αφού εγγραφούν στο φόρουμ του Δήμου Καλαμάτας ή εναλλακτικά, σε περίπτωση δεν θέλετε να δημιουργήσετε αγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Καλαμάτας στο τηλέφωνο 2721360852 (κα. Βιολέττα Αργύρη) για να προστεθεί η αγγελία σας. (καθημερινά 7.30 π.μ. με 3 μ.μ.).

Επειτα από υπηρεσιακές ενέργειες, οι σχετικές αγγελίες θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο και στους πίνακες του Δημοτικού Παντοπωλείου και θα δημοσιεύονται στον τοπικό Τύπο (στην “Ε” κάθε Δευτέρα).
Από την άλλη, όσοι βρίσκουν κάτι που τους ενδιαφέρει θα απευθύνονται στα στοιχεία των αγγελιών, με την υποχρέωση των δύο μερών να ενημερώνουν το δήμο για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βασίζεται στο τρίπτυχο “Μείωση (του όγκου απορριμμάτων) – Επανάχρηση – Ανακύκλωση”

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: Στο Forum ο Δήμος μας προειδοποιεί ότι

Το “ΜΗ ΤΟ ΠΕΤΑΣ.gr” δε φέρει καμία ευθύνη για το τρόπο παράδοσης και παραλαβής αντικειμένων. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω email ή προσωπικού μυνήματος. Οφέιλετε να είστε πόλυ προσεχτικοί σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε το τηλέφωνό σας, τη διεύθυνσή σας ή οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο.

Advertisements